Site pictogram Psycholoog Optimaal Presteren

Aanpak stress in werk 2.0

Aanpak stress in werk 2.0afbeelding stress

Stress op de werkvloer is al een tijd de eerste beroepsziekte in Nederland. Bijna iedere organisatie heeft te maken met stress en mentale belasting op het werk. Zowel onder werknemers als studenten zegt bijna de helft last te hebben van stress klachten. Een medewerker die uitvalt kost gemiddeld € 400,- per dag. De productiviteitsvermindering door stress kost gemiddeld € 150,- per dag. Voor leidinggevenden en professionals die optimaal willen presteren, ook onder grote druk, wordt mentale training daarom steeds vaker als een must gezien.

Hoezo Aanpak stress 2.0?

Het seminar wordt verzorgd door psycholoog Merijn de Bruin van Bureau Optimaal Presteren. In dit compacte seminar van een halve dag leer je de vijf beste mentale technieken, vanuit een vernieuwend wetenschappelijk perspectief, voor een effectieve aanpak van stress. De aangereikte methoden en technieken zijn de sleutel tot zowel stress verlichting als productiviteitsverhoging. Al meer dan tien jaar bewijzen ze hun waarde bij (top)sporters en bij professionals in tal van sectoren als onderwijs, zorg en (zakelijke) dienstverlening. Je krijgt meer inzicht in signalen van dreigende uitval bij zowel jezelf als bij anderen en in welke maatregelen helpen om stress en uitval te voorkomen en te verminderen. Kortom, je leert presteren onder druk en hoe je meer focus, zelfvertrouwen en resultaat bereikt met minder (in)spanning. Hierdoor herstel je beter na (in)spanning en stress, neem je beter beslissingen, heb je meer aandacht, ben je nauwkeuriger en creatiever en lever je meer kwaliteit.

Voor wie Aanpak stress 2.0?

Het seminar Aanpak stress 2.0 is voor mensen die de spanning van stressvolle situaties willen verlichten en hun prestaties onder druk willen verbeteren.

Datum, locatie en prijs
Donderdag 21 mei 2018, van 9.30u tot 12.30u (inloop vanaf 9u)
Grand Hotel Amstelveen
Bovenkerkerweg 81
Amstelveen
Prijs: €95,-

Meer informatie & aanmelden:
Bureau Optimaal Presteren
mdebruin@bureauoptimaalpresteren.nl
06-44502233

Binnen 2 werkdagen na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met informatie over betaling van de kosten van het seminar.